Cariera

Anunturi

Centrul Naţional de Cartografie este instituţie publică în subordinea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Centrul Naţional de Cartografie oferă oportunităţi în realizarea unei cariere profesionale deosebite pentru tinerii absolvenţi în domeniile: tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, geodezie, cartografie digitală, fotogrammetrie, teledetecţie şi sisteme informatice geografice, geografie (cartografie) în condiţiile unei retribuţii motivante.
Cu o experienţă de peste 50 de ani în domeniile: geodezie, fotogrammetrie, teledetecţie şi cartografie a format şi formează specialişti de înaltă calificare, promovând cele mai noi tehnici şi tehnologii în realizarea produselor cartografice la standarde ridicate de competitivitate pe piaţa internă şi internaţională.
Pentru informaţii suplimentare doritorii se pot adresa cu cereri şi curriculum vitae, la sediul instituţiei noastre din b-dul Expoziţiei nr.1 A şi pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Procedură privind organizarea de către Centrul Național de Cartografie a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante

format pdf
Vezi document

Efectuarea stagiilor de practică în cadrul Centrului Naţional de Cartografie

format pdf
Vezi document

Formular de înscriere la concurs

format doc
Vezi document

Declarație pe propria răspundere privind cazierul

format docx
Vezi document

Model adeverință

format docx
Vezi document

Procedura privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare a personalului contractual în grade sau trepte profesionale, de promovare a personalului contractual încadrat ca debutant și promovarea într-o funcție pentru care este prevăzut un nivel de studii superior din cadrul Centrului Național de Cartografie

format docx
Vezi document

Căutare

Contact

  • Bd.Expozitiei, nr.1A, Sector 1, Bucuresti
  • +40 21 224 16 21
  • +40 21 224 39 67 (ROMPOS)
  • cnc@ancpi.ro
  • Vezi harta