Centrul National de Cartografie membru EUROSDR

Centrul National de Cartografie membru EUROSDR Featured

(0 votes)

➡️ România a fost acceptată în cadrul #EUROSDR, prin Centrul Național de Cartografie, având ca prim-delegat pe Iuliana Pârvu, Șef al Serviciului Cartografie-Fotogrammetrie din cadrul Centrului Național de Cartografie, și ca delegat, pe Dragoș Badea, Ș.I.univ.dr.ing. la Facultatea de #Geodezie din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.
➡️ EUROSDR este o organizație europeană non-profit, de cercetare în domeniul datelor geospațiale, înființată printr-un Tratat Internațional, în 1953 la Paris.
➡️ Evenimentul se desfășoară în Olanda, la Zwolle, între 22-24 mai și reprezintă a 144-a întâlnire a BoD - Board of Delegates.
➡️ Scopul #EUROSDR este acela de a răspunde nevoilor agențiilor naționale de #cartografie, prin acțiuni de cercetare realizate în colaborare cu mediul academic si privat, pe probleme legate de colectarea, prelucrarea, de stocarea, întreținerea, vizualizarea, diseminarea și utilizarea informațiilor de referință/datelor într-un context de infrastructură de date spațiale.

Read 192 times Last modified on Joi, 06 Iunie 2024 18:05
Login to post comments

Căutare

Contact

  • Bd.Expozitiei, nr.1A, Sector 1, Bucuresti
  • +40 21 224 16 21
  • +40 21 224 39 67 (ROMPOS)
  • cnc@ancpi.ro
  • Vezi harta